Diensten.

Wij zijn gespecialiseerd in spachtelputz glad maken. Een dienst die wij al meer dan 20 jaar aanbieden. Interesse in onze aanbieding? Vraag dan een offerte aan.

Spachtelputz

Alle vragen over spagtelpoets kun je aan ons stellen. Ons team bestaat uit tientallen ervaren stukadoor die landelijk werken. We zitten zelf in meer dan 15 steden.

Spachtelputz herstellen

Het kan goed zijn dat je muren verouderd zijn. Wij kunnen deze repareren of opnieuw doen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de staat van de wanden.

Spachtelputz schuren

Kun je spachtelputz glad maken door de schuren? In principe kan alles maar het is duur en kost onnodig veel tijd. Wij bieden alternatieve die goedkoper en beter zijn!

Wil je de nieuw gestucte muur behangen?

Wat een mooi resultaat geeft is renovlies plakken en sauzen. Dit gebeurd veel bij muren die gestuct zijn. Het is een betaalbare afwerking die prachtig is.

Professionele stukadoor

Onze aangesloten stukadoors komen van stukadoorinhuren.nl en gestuct.nl.

100% Vakwerk Garantie op Muren en Plafonds

De website van spachtelputzgladmaken.nl hoort bij brancheorganisatie Bouwsector Nederland. Het collectief van professionele vakmannen door heel Nederland.

We geven garanties op het werk en de materialen die wij gebruiken. Dit beschermt consumenten tegen problemen zoals ondermaats stucwerk en onverwachte kosten.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven