Over ons.

Het team van www.spachtelputzgladmaken.nl is een begrijp in de bouw. Onze stukadoors egaliseren jaarlijks bijna 600 woningen! Bekijk maar eens onze reviews.

Binnenmuren

De kosten voor binnenmuren met spachtelputz glad maken is goedkoper dan die van buitenmuren of plafonds. Het werk is namelijk eenvoudiger waardoor er snelheid gemaakt kan worden. Maak gebruik van onze actie vanaf € 13 per vierkante meter.

Buitenmuren

Natuurlijk kunnen wij een buitenmuren met spachtelputz glad maken! Het is bijna het zelfde proces alleen de producten die wij gebruiken zijn anders. De kosten liggen enkele euro’s hoger per m2 maar het resultaat is echt prachtig! Bekijk onze voorbeelden.

Enkele Teamleden

Geert van Spachtelputz Glad Maken. Zorgt voor gladde muren en plafonds.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is de directeur van Bouwsector Nederland. Hij is eindverantwoordelijke voor alle behangers, stucers en schilders. Wil je hem spreken? Stuur ons een berichtje.

Luis van Spachtelputz Glad Maken. Expert in spachtelputz herstellen en plaatsen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is verantwoordelijk voor alle opleveringen. Als wandexpert ziet hij meteen of alles in orde is. Mochten er ook maar iets zijn dan laat hij het aanpassen.

Sander van Spachtelputz Glad Maken. De specialist is een aanbrengen van spachtelputz.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander komt van Virtual Assistant Nederland. Een organisatie die voor ons al het belwerk en mailverkeer doet. Zo houden we ondanks de drukte overzicht.

Wil je Gladde Muren?

Onze stucers gaan je helpen! Bij krijg je een vakwerkgarantie op alle werkzaamheden en gebuikte materialen. Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste afwerking.

Wil je meer weten of inzicht krijgen in de kosten voor jouw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven